Szkolenia dla gastronomii dotyczą zarządzania lokalem i obsługi gości. Udział w nich jest gwarancją zdobycia umiejętności niezbędnych w pracy managera gastronomii, baristy, kelnera lub barmana. Kursy są skierowane zarówno do początkujących, jak i tych, którzy chcą doskonalić posiadane umiejętności. Prowadzą je doświadczeni praktycy z wieloma sukcesami w branży gastronomiczno-hotelarskiej na koncie. W trakcie zajęć trenerzy przytaczają liczne sytuacje z własnego życia zawodowego, dzięki czemu ich uczniowie przygotowują się na czekające na nich trudności. Oferujemy organizację szkoleń dla branży HoReCa w Twoim lokalu oraz pomoc w uzyskaniu dofinansowania. Zajmiemy się sporządzeniem wniosku oraz zapewniamy wsparcie w trakcie całego procesu aż do momentu podpisania umowy. Z nami przeszkolisz swój personel niskim kosztem – możesz uzyskać zwrot nawet 80-100% kosztów kursu.
Jak wybrać szkolenia dla pracowników gastronomii, aby nie żałować?
Najlepszym rodzajem szkoleń dla pracowników gastronomii są szkolenia zamknięte. Polecamy ten rodzaj warsztatów, ponieważ ich program i harmonogram jest dostosowany do potrzeb właściciela oraz pracowników konkretnego lokalu. Organizacja szkolenia rozpoczyna się od analizy oczekiwań klienta i sprawdzenia, w jakich obszarach kadra powinna zostać dokształcona. Dzięki temu wykładowca przygotowuje zajęcia, które rozwiną potencjał personelu. Proponowany plan szkolenia konsultowany jest ze zleceniodawcą i może zostać skorygowany zgodnie z jego sugestiami. Ważne jest również to, że trenerzy, z którymi współpracujemy, dzielą się nie tylko teoretyczną wiedzą, lecz także wprowadzają liczne ćwiczenia praktyczne. Po przeszkoleniu uczestnicy są w pełni gotowi do wykorzystywania nowych umiejętności w codziennej pracy.